Gylden banner 2

 

Gratis afklarende samtale per telefon  - 15 min

Her ved du nogenlunde, hvad du gerne vil have hjælp til.
Det kan være udfordringer med din sundhed, eller ønske om at få et spirituelt løft, så du kan bringe mere lykke ind i dit liv.

Planen vi sammensætter kan indeholder dybdegående øvelser, guidede meditationer, fysiske sessioner, online sessioner, karmisk healing, spirituelle indvielser og fjernhealing.

Fordelen er, at du på forhånd kender den aftalte rytme i dit forløb, og du ved også hvad din samlede investering er, inden vi starter, og i hvilken rytme du betaler.

( Er forløbet mere end 1 session, giver jeg altid en rabat på din samlede investering, fordi du viser et udvidet kommitment )


Gylden banner 2


Online Spirituel Healings-terapi

Vi mødes online med lyd og billede på og bruger 45 min sammen. Du ved på forhånd hvad dine udfordringer er, og jeg stiller ind og finder metoden til forløsning, healing og genopbygning af dig.
Jeg guider og healer dig, mens du er aktivt deltagende, og vi slutter af med at bevidstgøre dine personlige og spirituelle veje fremover.

Normalpris 1.795,- kr
Din investering ved booking frem til udgangen af måneden: 1495,- kr
Efter den første session finder vi sammen ud af, om du har behov for flere sessioner.Gylden banner 2

 

Fjernhealing.

Du kender din egen fysiske, følelsesmæssige eller tankemæssige udfordring.
Vi taler sammen i 5 min inden sessionen. Jeg healer i 20 min. Vi taler sammen bagefter sessionen i 10 min hvor vi samstemmer oplevelsen, og hvad du bliver bevidst om.
Din investering:: 950 kr.Gylden banner 2