Hvem er jeg?

Jeg hedder Carsten Rahzull Højgård

Medstifter og medejer af Akademiet for Udvidet Bevidsthed i Haslev.

Jeg driver Akademiet sammen med Aiinooa Enyah Wildmoon, som er min twinflame og hustru.

Vi har realiseret en drøm om at kunne undervise i Kundalini Yoga, Breathwork, Meditation, Healing, Mindfulness, Energiarbejde, Lydhealing og Bevidsthedsfacilitering i vores eget Akademi.

Vi har undervist i mange år, men altid i andres lokaler indtil marts 2024, hvor Akademiet åbnede.

Vi ønsker et støttende fællesskab som styrker mennesker til højere bevidsthed, velvære i kroppen og en oplevelse af mulighederne i en daglig spirituel praksis.

Vores stil er jordbunden og med hjertet åbent. Vores Akademi er svaret til en verden der står midt i en stor forandring, hvor det går op for mange nu, at vi må finde en bedre måde at være i verden på.

Bedre for os selv og bedre for os alle.

Kollage Akademiet

 

Lidt om min spirituelle rejse.

I 2008 besøgte jeg første gang bjerget i sydfrankrig som hedder Montségur. Siden har jeg adskillige gange besøgt stedet, som har en helt enestående energi. Mange opfatter Montségur som et af de mest kraftfulde energisteder i verden.

Jeg har uddannet flere hundrede mennesker i at trække på energien derfra. Det er sket gennem længere varende uddannelser, healing og guidning i workshops online og fysisk, én til én sessioner og via grupperejser til Montségur.

I 2017 åbnede der sig en særlig adgang i mig til en inkarnation blandt Katharerne, hvor jeg for ca. 700 år siden levede ved Montségur.

Jeg hed Rahzull dengang, og når jeg underviser trækker jeg den del af min bevidsthed til stede, og deler den smukke universelle visdom, som jeg og Rahzull har til fælles.

Montsegur 2880x2880

Min mission dengang måtte afbrydes, og jeg er her nu igen for at hjælpe mennesker til fred og frihed gennem selvhealing og nærvær. - og for at lære alle at gå deres egen spiritualitet i møde.

Det lyder så enkelt, men vi mennesker spænder ofte ben for os selv.

Det har jeg også gjort, og jeg har måtte gennemgå hårde prøvelser for at få min læring. Men med stærke redskaber som åndedrætsteknikker, kundalini yoga, meditation, healing og terapi befinder jeg mig nu på min helt rette hylde i livet, støttet og vejledt i hjertet.

Hver dag lytter 1000 vis af mennesker til mine healende meditationer, og det er jeg er stolt og ydmyg over.

Jeg formidler og underviser altid på en kærlig, jordbunden og direkte facon krydret med humor, selvironi og med ubesværet adgang til både jordiske og himmelske spirituelle resurser og bevidstheder.

I én til én sessioner er jeg præcis, kærlig og direkte og går ubetinget efter meget høj effektivitet og blivende heling og bevidstgørelse af læringen af livets udfordringer, for den jeg sidder overfor. Det skaber både de små og de store mirakler. Læs om sessioner her.

FAKTA:
Jeg har siden 2009 drevet selvstændig klinik og uddannelses-center og udbyder alt fra sessioner, workshops, foredrag, kurser, uddannelser og spirituelle rejser. 

Følg Spirituel Vækst - Carsten Rahzull Højgård på Facebook