Hvem er jeg?

Jeg hedder Carsten Rahzull Højgård og det der med Rahzull, vil jeg lige forklare.

I 2008 besøgte jeg første gang bjerget i sydfrankrig som hedder Montsegur. Siden har jeg adskillige gange besøgt stedet, som har en helt enestående energi. Mange opfatter Montsegur som et af de mest kraftfulde energisteder i verden.

Jeg har uddannet over 100 mennesker i at trække på energien derfra. Det er sket gennem længere varende uddannelser, healing og guidning i workshops online og fysisk, og via grupperejser til Montsegur.

I 2017 åbnede der sig en særlig adgang i mig til en inkarnation, hvor jeg for ca 700 år siden levede ved Montsegur.

Jeg fik adgang til de spirituelle ressourcer, jeg gennem flere liv har opnået.

Blandt andet adgangen til Kvantefysisk Healing.

Jeg hed Rahzull dengang, og når jeg underviser trækker jeg den del af min bevidsthed til stede, og deler den smukke universelle visdom, som jeg og Rahzull har til fælles.


Montsegur 2880x2880

Min mission dengang måtte afbrydes, og jeg er her nu igen for at hjælpe mennesker til fred og frihed gennem selvhealing og nærvær. - og for at lære alle at gå deres egen spiritualitet i møde.

Det lyder så enkelt, men vi mennesker spænder ofte ben for os selv.

Det har jeg også gjort, og jeg har måtte gennemgå hårde prøvelser for at få min læring. Men med stærke redskaber som meditation, healing og terapi befinder jeg mig nu på min helt rette hylde i livet, støttet og vejledt i hjertet.

Hver dag lytter 1000 vis af mennesker til mine healende meditationer, og det er jeg er stolt og ydmyg over.

Jeg formidler og underviser altid på en kærlig, jordbunden og direkte facon krydret med humor, selvironi og med ubesværet adgang til både jordiske og himmelske spirituelle resurser.

I én til én sessioner er jeg præcis, kærlig og direkte og går ubetinget efter meget høj effektivitet og blivende heling og samtidig læring af livets udfordringer, for den jeg sidder overfor. Det skaber både de små og de store mirakler. Læs om sessioner her.

FAKTA:
Jeg har siden 2009 drevet selvstændig klinik og uddannelses-center og udbyder alt fra sessioner, workshops, foredrag, kurser, uddannelser og spirituelle rejser. 

Følg Spirituel Vækst - Carsten Rahzull Højgård på Facebook