Personlig Spirituel Mentoring

Logo Rahzull 2

Et personligt tilrettelagt forløb der giver dig styrke, mod og selvværd på vejen til din spirituelle opvågning, gennem healing, guidning og personlig kanaliseret undervisning fra sjæl til sjæl.

20210522_112112
"Jeg tilbyder dig at være din spirituelle guide.
Det gør jeg for, at du kan opleve spirituel vækst i lige præcis de områder af dit liv,
der lige nu har din opmærksomhed.

Så uanset om det for dig lige nu handler om forhindrende følelser, bøvlede tanker, konkrete fysiske udfordringer eller et ønske om at vokse i din spiritualitet -

 

Så vil et planlagt forløb, forvandle det liv du har nu, hen imod det du går og drømmer om"

Lidt om mig

I én til én sessioner er jeg præcis, kærlig og direkte og går ubetinget efter meget høj effektivitet og blivende heling og samtidig læring af livets udfordringer, for den jeg sidder overfor. Det skaber både de små og de store mirakler.

Jeg arbejder intuitivt i et felt af clairvoyant terapi og healing med direkte sjæl til sjæl kontakt og støtte fra guider og højere bevidstheder.

Det betyder for dig at du får den mest effektive vej til din forvandling, og at healingen af dine udfordringer tager fat omkring årsagen og på den måde forløser symptomet. 

Jeg har siden 2009 drevet selvstændig klinik og uddannelses-center og har udbudt alt fra sessioner, workshops, foredrag, kurser, uddannelser og spirituelle rejser. 

20210522_112106

Jeg er her for dig.

  • Når du står op om morgenen og lytter til mine specifikt indtalte personlige healinger.

  • Når du får online eller fysiske sessioner, hvor vi sammen rydder din karmiske bagage. De blokeringer fra andre liv, du ikke selv kan gøre noget ved, men som holder dig tilbage lige nu.  

  • Når du mærker sjælens stemme indeni og har brug for støtte til at omsætte dens kalden til handlinger.

  • Når du bevæger dig gennem sindets snirklede veje, og jeg lærer dig nye smukke og nærende vaner.

  • Når du fanger dine egne mønstre, navigerer via dine følelser og slipper "smerten", så du kan træde ind i dit nye liv i flow.

  • Når vi med clairvoyant terapi taler os gennem kroppens signaler og healer og frigør ubalancer.

  • Når jeg lærer dig avancerede og meget effektive selvhealingsteknikker. Det bliver hurtigt en del af din hverdag og en helt særlig måde at være i verden på.
20210522_114015

Så hvor er du når forløbet slutter?

Som menneske indeholder du langt flere ressourcer end du udnytter lige nu.

Faktisk har du ressourcer som er designet til at løse alle slags udfordringer i livet. 

Din adskillelse fra det guddommelige er i virkeligheden din eneste reelle udfordring, men den adskillelse fører en masse andre problemer med sig, og det gør at du kun lever halvt.

 

Når vi afslutter forløbet lever du helt.

Du har adgang til dine ressourcer, og du har evnen til selv at rydde op og slippe det, der lige nu styrer dig og stækker dig i dit liv.

Du opnår din fulde frihed ved sikker adgang til din egen skaberkraft. 

Du kommunikerer med din sjæl og er i dit formål med livet.