Lær den tusinder af år gamle kunst
at trække fri energi ind til dig selv via dit åndedræt  

Bliv en kraftfuld healer i dit eget liv
og for andre

Styrk din spirituelle opkobling,
så du hver dag kan styrke dit selvværd

Åndedrættet


Dit åndedræt er din adgang til mange afgørende dele af dig.

Det er din adgang til aktivt at berolige dit nervesystem og få ro på både kroppen, tankerne og følelserne. Det handler dog om mere end blot at "tage en dyb vejrtrækning".

Åndedrætsteknikker kan sætte dig fri og rydde op i dig på mange planer, samtidig med at du bygger en robusthed op overfor udfordringer i dit liv.

Hvis vi eksempelvis bevidst træner os i at holde vejret, træner vi kroppen og psyken, så vi udvider spektret for, hvornår vi reagerer på manglende kuldioxid. Vi bliver mere modstandsdygtige, og kan klare mere både fysisk og psykisk.

Modsat kan ubevidst vejrhold som søvnabnø eller stresbetinget vejrhold give mange udfordringer som forhøjet blodtryk, neurologiske forstyrrelser, autoimmune sygdomme med mere.

Så kernen i det du lærer om her handler om bevidsthed.

Åndedrættet er også din åndelige forbindelse.

Hver gang du tager en vejrtrækning har du en lille samtale med "Det Guddommelige". Der hvor din sjæl og dens ubegrænsede visdom kommer fra.

Så både din intuition og dine mulighed for spirituelle oplevelser i dagligdagen vil blive mere intens. Du finder ind til de steder, du skal tage dig af i dig selv og udvider adgangen til din selvhealende kraft.

Alt det og meget mere ligger gemt i det bevidste åndedræt. 

PRANA    LIVSKRAFT    OVERSKUD    FRIHED    STYRKE 

Healing

Vores adgang til healing er på en gang individuel og kollektiv. Vi har hver vores unikke talent for at heale os selv, men for at udnytte den evne skal der ofte foregå aktiveringer eller energetiske udvidelser af din adgang.

Fælles for alle jeg har undervist er at når healing kombineres med et åbent sind og en stor nysgerrighed, vil adgangen til healingen udvide sig spontant, når universets mange tandhjul falder i hak.

Derudover kan vi gennem et aktivt fokuseret samarbejde med de healende kræfter omkring os udvide adgangen, når vi gerne selv vil.

Så når du melder dig til workshops, forløb eller uddannelser, hvor dette er en intention, vil universets tandhjul tilbyde den perfekte timing.

Så i forløbet her vil materialet og vores aktive fokuserede samarbejde udvide din healende kraft mærkant, og du vil kunne fortsætte det intuitive samarbejde, til stor glæde for dig i din dagligdag.

VARME    SITREN    KULDEGYS    HJERTET    BALANCEN 

Selvværd

Mange mennesker med adgang til spirituelle evner kan med mellemrum eller gennem et helt liv føle sig mindre værdig.

Den mekaniske som vi er underlagt er den tilsyneladende "adskillelse" sjælen oplever, når den inkarnerer uden "hukommelse" på Jorden.

Så fra nyfødt og gennem livet foregår der en bevidstgørelse af sindet, så du forhåbentlig oplever en dybere og dybere forbindelse til din egen indre kerne, som i sin grundessens er dit guddommelige ophav.

Så helt enkelt kan du gennem en spirituelt fokuseret praksis finde og udvide din adgang til dit eget energetiske hjerte, så du for hver dag oplever at din værdighed styrkes.

Du ER og det er nok. Du skal ikke præstere eller gøre noget bestemt. Din værdi måles og vejes ikke i selvskab med dit guddommelige ophav. Du ER og du eksisterer med Gudsbevidstheden i dig. - og det er nok. 

Den oplevelse styrker vi på forløbet gennem øvelser, meditationer og guidning.

KÆRLIGHED    GUDDOMMELIG    SJÆLEN    ENERGI    BEVIDSTHED 

Overskueligt og alligevel intens og fyldig undervisning i den perfekte kombination af

videoer, lydfiler og det fysiske fremmøde.


Online undervisningen

ONLINE modtager du følgende:

Hver uge får du tilsendt nyt materiale. 

Du får hver uge en video på 25-30 min. med humoristisk og intens undervisning. 
Jeg underviser i kraftfulde vejrtrækningsøvelser, som du kan gentage i 3-11 min hver dag. Du får indsigt i energiportaler og din kosmiske og sjælelige opkobling. Samtidigt undervises alt, så du forstår det gennem den fysiske krop.

Du får hver uge en guidning på lydfil på 15-20 min.
Jeg guider dig blidt og kærligt så du opnår tryghed ved dine egne fantastiske spirituelle evner. Du får i mens du lytter konkrete oplevelser af healing, energiarbejde og redskaber til at bringe din spirituelle opkobling til nye vidder. 


Den fysiske undervisning

Midt i uge 4 og uge 6 skal vi mødes fysisk i gruppen. Der bliver der rig mulighed for at indgå i samarbejde med de andre deltagere. Blive klogere og dygtigere og mange A-HA oplevelser opstår her gennem den intuitive undervisning jeg leverer. 

Jeg er Carsten Rahzull Højgård.

Jeg har 15 års erfaring i formidling af spirituelle emner. 

Jeg formidler og underviser altid på en kærlig, jordbunden og direkte facon krydret med humor, selvironi og med ubesværet adgang til både jordiske og himmelske spirituelle resurser.

Jeg leger mens jeg intuitivt bevidstgør alle de muligheder, jeg ser og møder hos modtageren.

Nærvær kan udvides.

Alt kan bevidstgøres. 

Alt kan gøres bevidst.

Den fysiske krop, dit mentale felt og din adgang til at håndtere dine følelser kan ALTID opdateres. Du har langt flere ressourcer end du er klar over. Det er jeg her for at give dig nøglen til.

Gralen - Carsten-Cover

Det praktiske

Forløbet er en kombination af ONLINE materiale og FYSISK fremmøde.

Forløbet varer i 6 uger og vi mødes fysisk 2 gange undervejs.


Datoer:

Opstart online:
Mandag den 21. maj 2024.

Fysisk fremmøde:
Onsdag den 5. juni klokken 16.00 til 21.00.
og
Torsdag den 25. juni klokken 16.00 til 21.00.
Forløbet slutter med denne fysiske undervisning 

Vi mødes på
Akademiet for udvidet Bevidsthed
Jernbanegade 9
4690 Haslev

Du sørger selv for din aftensmad.
Der er kaffe/the og vand til rådighed.

Vi er lige overfor Nico's cafe, som både har take away og servering.
Spisepausen er 40 min, så bestil evt. på forhånd.

Invester i dette livsforandrende forløb og opgrader

dit liv og spirituelle bevidsthed til næste kraftfulde niveau

KØB SENEST 1. MAJ OG SPAR 500 kr.

Efter 1. maj stiger prisen til 2.300 kr

Din pris: 2300 kr

Du får

Online materiale til 6 ugers forløb

2 fysiske lektioner i Haslev.