Workshop:
Åndedræt
og
Healende
Meditation
Fri energi og udvidet
spirituel adgang

Halvdagsworkshop i Akademiet for Udvidet Bevidsthed i Haslev.

På workshoppen lærer du, hvordan du tiltrækker fri energi til din fysiske krop og din psykiske balance gennem åndedrættet.

Den healende kraft og de mange sundhedsfordele ved særlige åndedrætsøvelser har været kendt i årtusinder, men meget få mennesker bruger de meget enkle metoder til mere overskud og energi. 


Du lærer også om nervesystemet og får redskaber til at afbalancere det ind i denne nye tid med mange udefrakommende sanseindtryk og andre påvirkninger.

Du indvies til en mere kraftfuld selv-healende evne, så du gennem enkle tilgange kan skifte dig selv ind i en tilstand som støtter din spirituelle udvikling og energetiske opkobling med de støttende engle energier omkring dig.

Vi ved at åndedrætsøvelser og healende meditation har en masse sundhedsfordele og giver adgang til spirituel udvikling med kroppen som udgangspunkt.Du opnår med øvelserne som jeg lærer dig adgang til :

Reduceret stressniveau, Forøget mindfulness, Forbedret søvnkvalitet, Forbedret mental klarhed, Øget energi, Dyb spirituel forbindelse, Bedre fordøjelse, Forbedret intuition, Reduceret blodtryk, Støtte til din indre rejser, Forbedret koncentration, Styrkelse af åndelig praksis, Forankring af tilstedeværelse – dit nærvær, Støtte til det energetiske hjertets åbning, Forbedret muskelafslapning, Øget forståelse af livets dybder, Støtte til selvudvikling, Forbindelse til det guddommelige, Fremme af indre ro, Balancering mellem sind og ånd, Forøget empati, Åbning af kreativitet, Forbedret lungekapacitet, Øget kropsbevidsthed, Forbedret holdning, Styrkelse af nervesystemet, Forbedret åndelig forbindelse,
Generel velvære og meget mere.....


Workshoppen foregår stående, siddende og liggende på yogamåtter.


Du oplever i Akademiet et nærende fællesskab og får sat gang i energien og udviklingen af det du ønsker at forandre, så du kan opnå de mål, du har for livet.
Din livsgnist forstærkes, når vi sammen udnytter den spirituelle synergi, mens du finder vej ind til de dybeste og mest støttende værdier i dig.


Praktisk:

Dato:
Lørdag den 20. april klokken 13.30 til 17.00

Sted:
Akademiet for Udvidet Bevidsthed
Jernbanegade 9
4690 Haslev
( Gratis parkering bag apoteket eller ved Menu/ Netto )

Medbring:
Notesbog
Drikkedunk
Evt. varme sokker eller hjemmesko

Vi serverer kaffe/the og snacks i pausen.

Pris: 475 kr.

Der er et begrænset antal pladser Du har sikret dig en plads, når din betaling er gennemført.

Sidste frist for tilmelding er fredag den 19. april.

Tilmeld dig her

475,- kr

Workshop
20. april

Klokken 13.30 til 17.00
i

Akademiet for Udvidet Bevidsthed

Er du i tvivl om noget,
så skriv endelig til os...

Tusind tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt.